Forretning til salg i nærheden af ​​mig


Vil du blive virksomhedsejer? At købe en virksomhed er en proces i flere trin, som kræver tid og opmærksomhed.

For at købe den rigtige virksomhed til den rigtige pris skal du foretage due diligence. Du bør aldrig udføre due diligence bag dit skrivebord, men i stedet fungere som en reel efterforsker og indsamle information ved hjælp af en lang række datakilder, herunder regnskaber, årsrapporter, finansielle eksperter, leverandører, (tidligere) kunder, investorer og konkurrenter . For at bekræfte eller afkræfte dine antagelser (f.eks. holdbarheden af ​​overskudsgraden), skal du indsamle disse data fra marken.

Du skal ud på banen for at samle immaterielle data. Dette omfatter følgende: produktpositionering i butikker, virksomhedens image, virksomhedskultur, kvaliteten af ​​varelageret, kundeloyalitet, kundetilfredshed og hvordan kunderne opfatter virksomhedens position på markedet.

På grund af mangel på it-systemer er økonomiske data svære at få adgang til i et stort antal små virksomheder. Den hastighed, hvormed du modtager information, siger meget om virksomheden. Forståelse af tendenser i marginer, rabatter, indtægter osv. kræver, at man graver i de rå data.

Hvis der ikke er nogen tal, så skynd dig ikke at købe virksomheden.

Du bliver virksomhedsejer, når det nødvendige papirarbejde (såsom overførsel af regnskaber) er gennemført.

Efter du har købt en virksomhed, ophører dit ansvar ikke. Dernæst går du ind i købsprocessens fase efter køb.

Følgende er de fire trin i fasen efter køb af en virksomhed:

Gennemgå nuværende praksis og processer

Tal med eventuelle nuværende medarbejdere

Vurder kulturen i virksomheden

Oprethold en regelmæssig gennemgangsplan

Historisk og nuværende præstation: Dette dækker salg, omsætning og resultat. Du kan få en betydelig mængde af disse oplysninger fra officielle dokumentarkiveringer.

Fremskrivning af fremtidig succes: Hvor succesfuld vi forudser, at virksomheden bliver. Hvis du vil have den mest præcise vurdering, skal du muligvis tale med en revisor.

Aktiver, pengestrømme, udgifter og gæld omfatter virksomhedens økonomiske situation. Du kan indsamle disse oplysninger fra virksomhedsarkiver og officielle kilder.

Retssager: Dette omfatter alle retssager, virksomheden er involveret i. Tal med en advokat for at finde ud af, om virksomheden er involveret i en retssag.

Årsagen til at sælge virksomheden: Dette vedrører årsagerne til at sælge virksomheden. Du kan muligvis få en klarere forståelse af deres svar, hvis du taler direkte med dem.

Det er vigtigt at vide, hvilke ændringer regeringen foretager i den industrisektor, virksomheden opererer i. Disse oplysninger kan findes på websiderne for de(n) relevante statslige departement(er).

Dette refererer til enhver intellektuel ejendom, der ejes af virksomheden. Det er noget man kan afgøre ved at tale med de nuværende ejere.

Du kan hente en masse information om den virksomhed, du er interesseret i at købe, fra din egen forskning. En professionel kan dog hjælpe dig med nogle detaljer.

At være kunde i virksomheden

Henviser en ven til at bruge virksomheden

Kontrol af, hvor mange kunder der kommer ind og forlader virksomheden på forskellige tidspunkter af dagen

Inspicerer handelen i weekenden, især på pubber, restauranter og hoteller

Kommunikerer subtilt med konkurrenterne

Du bør stille dig selv følgende spørgsmål, når du skal til at besøge virksomheden:

Vil du virkelig eje denne virksomhed?

Har det nogle fordele eller ulemper?

Er det en virksomhed, du gerne vil handle med?

Har denne type virksomhed været på markedet for nylig? Har de solgt?

Hvorfor er denne virksomhed til salg?

Du kan stille de nuværende ejere følgende spørgsmål, når du besøger virksomheden:

Hvor lang tid har de ejet virksomheden?

Før de købte den, hvordan var forretningen?

En købers rejse

Den anden fase af at købe en virksomhed er køb. Når du går fra at bestemme værdien af ​​en virksomhed til at gennemføre købet, har du en række opgaver, du skal udføre.

En virksomhed kan købes i seks trin:

Virksomhedsvurdering

Finansielle arrangementer

Få juridisk repræsentation

Formaliser dit tilbud

Gør din due diligence

Gennemførelse af købet

Nedenfor har vi forklaret hver enkelt mere detaljeret.

Indgående kendskab til økonomi

Iværksættere, der har succes, sigter efter at indse, at de er velbevandrede i det økonomiske aspekt af deres virksomheder.

Det er vigtigt at analysere en virksomheds økonomiske aspekter, inden du afgiver et tilbud på den. I løbet af virksomhedens første måneder skal du sørge for, at du kan vedligeholde forretningen, og derefter få overskud som tiden går.

Det kan være lettere at forstå regnestykket med at erhverve og drive en virksomhed med hjælp fra en finansekspert.

Analyser din egen holdning

Undersøg markedet omhyggeligt

Indgående kendskab til økonomi

At vælge den rigtige placering

Find den rigtige ejendom til din virksomhed

Besøger en virksomhed

Hvert af disse emner er blevet diskuteret i detaljer nedenfor.

Så når du har tænkt længe over, hvilken type virksomhed du vil købe, og hvad du har råd til, kan du begynde at lede. De to faktorer, du skal overveje, er geografi, og om du har brug for en virksomhed med bolig inkluderet eller ej.

Når du er seriøs omkring at købe en virksomhed, vil en Business Transfer Agent eller Broker være til stor hjælp. I denne tid vil internettet spille en vigtig rolle i din søgning. Der er utallige virksomheder til salg over hele verden gennem Business Transfer Agents, hver med sin egen hjemmeside, der viser virksomhederne til salg. Ikke desto mindre er det også værd at tale med et par BTA’er eller mæglere personligt. Du vil opdage, at en god BTA eller Broker vil være uvurderlig til at hjælpe dig med din søgning, hvis du er godt forberedt, kan demonstrere, at du er en seriøs køber, har overvejet alt, hvad du leder efter, og allerede har hentet den nødvendige finansiering. Han eller hun har utvivlsomt insiderviden og kan henlede din opmærksomhed på en mulighed, der endnu ikke er blevet tilgængelig på markedet. Han eller hun kan endda foreslå alternativer, som du ikke havde overvejet.

Superior-LLC.com